keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Laukku

Tämmöinen siitä nyt tuli!

Eli laukkuLaukussa on paljon kierrätyskamaa: vanha vyö kantohihnana, t-solki, hakaset, D-lenkit ja päällysvetoketju. Ja sitten tietenkin tuossa kutomisvaiheessa käytettyä videonauhaa.
Tässä näkyy laukkua päältäpäin.

Ja sisällä on sitten tilava sisätasku. Tässä on käytetty Vallilan tarjouskangasta ja vetoketju oli ostettu ennestään toista työtä varten joka jäi tekemättä.


Laukku on kokonaan ommeltu käsin. Käsinompelu on yllättävän mukavaa kun työn voi ottaa mukaan. Eikä tarvitse säätää ompelukoneen kanssa. Ei mun ompelukone taida poppanaa edes kestää, joten enpä viitsinyt vuorikankaan takia ompelukonetta esille ottaa.


Tänään laukku oli koekäytössä. Oli miellyttävän tuntuinen. Mukavaa kun voi säätää hihnaa kireämmälle tai löysemmälle t-soljen ansiosta.

Kannattaa kierrellä kirppareita sillä sieltä löysin laukun jossa oli nuo metalliosat ja vetoketjut. Lisäksi sieltä löytyi kankaita ja videonauhaakin.

PS. Hyvää vappua kaikille!!


4 kommenttia:

 1. Kiva laukku.Vanhalla poljettavalla singerillä ompelen poppanat,kahvipussit jne ei mene säädöt sekaisin niikuin sähkökoneessa meni.Huolto siitä seurasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sellanen vanha singer olis kyllä ihana saada, tilaa ei vain ole sellaiselle.

   Poista
 2. Ihana laukku,
  Kaunis kuvio tuli tuosta videonauhasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykästyin itsekin videonauhan kuviointiin. Äiti haluaa samanlaisen laukun, vaikkei olekaan laukkuihminen.

   Poista