maanantai 26. maaliskuuta 2012

Valmiita liinoja

Nyt on saatu ommeltua 6 liinaa. 3 meille ja 3 äitille. Laitan meidän pöytään tulevien liinojen kuvat nyt ja viikonloppuna äitin pöydiltä loput.
Eilen sain puista pois liinat ja illalla laitoin jo uuden loimenkin. Äitin loput liinat tulee nykyisestä loimesta. Tänään sain puut kudontakuntoon. Tämä tahti onkin jo mun ennätys! Luulenpa että äiti saa jo tänä viikonloppuna kaikki liinansa. Kudottavaa on vain 2 x 70 cm ja ompelu päälle, niin eiköhän ne ole valmiita lauantaiksi. :)

 Onnenapila 28 cm x 100 cm

 Pitsiliina 28 cm x 150 cm

 Onnenapila 28 cm x 100 cm


Viimeisessä kuvassa näkyy, että vasemmanpuoleinen, eli oranssi on kudottu tiiviimmin kuin oikeanpuolimmainen, violetti. Vähän häiritsee kutojaa mutta ei muita. Jospa sitä etsis sitä positiivista puolta. Pysyy pöydällä ryhdikkäämmin ja on kivan värinen. :)


Mun heikoin osa on tässä toi ompelu... Siitä ei meinaa tulla mitään. Päärme on eri levyinen koko matkalta ja sen vuoksi en saa saumaakaan tehtyä ihan reunaan koko matkalta. Alkuun menee puol senttiä reunasta ja sitten keskivaiheilla se menee reunan yli ja sitten lopussa taas puolen sentin päästä reunasta. Kun sais menemään muutaman millin päästä! Vinkkejä?

2 kommenttia: