perjantai 17. helmikuuta 2012

Kaitaliina työn alla

Hui kun on pitkä tauko kirjoittamisesta. Mutta niin oli kutomisestakin! Kuukauteen en päässy reissussa olemisen takia kutomaan. Nyt on sitten mukava taas tehdä töitä! Tällä kertaa teen 16/2 puuvillasta kilpikangaskaitaliinaa meidän pöytään. On se vaan hassua, että talossa on kyllä kutoja mutta ei yhtään kaitaliinaa pöydässä eikä mattoa lattialla!


Enää muutama raita niin on valmis!

Mun oma pallero seuralaisena aina kun olen kutomassa.Tein myös pienen lankahankinnan, vaikka tein itselleni lupauksen että en osta lankoja ennen kesää, jolloin meillä on tarkoituksena lähteä käymään kangas-aitassa. Mutta äiti haluaa pöytäänsä oranssin kevät-liinan, joten ostin samalla meidän pöytään kans lankaa, että me saatais samaa sarjaa sitten violettina.
Ette kyllä arvaa minkälaisia seuraavat kaks liinaa on. Ja jotta ei heti tarvis laittaa uutta lointa niin teen tästä 9 metrisen jolloin meidän pöytä saa 2 violettia ja 2 oranssia liinaa. Eri poljennoilla vaan. Johan on sitten kaitaliinoja meidän pöydälle!

 Merseroitua puuvillalankaa.

4 kommenttia:

 1. Kivan värinen kaitaliina! :) pallerolle terkkuja! :)♥ sinulle myös ;D♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos, arvasin, että tykkäät ku on pinkkiä mukana :D
  Täältä sulle kans terkkuja <3

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kun palasin työn ääreen,
  odotellaan valmista.
  Värit on kivat, laita kuva sitten oransista
  liinasta myös.
  Luotko loimet itse?

  VastaaPoista
 4. Laitan kaikista töistä kuvat, joten ei huolta. Oranssi liina tulee tänne! Luon loimet itse omilla luomapuilla mitkä mulla on.

  VastaaPoista